Saavutettavuusseloste

Betesda -säätiö pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.betesda.fi ja se on laadittu 11.12.2020. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA suurelta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Nämä ovat ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Voitte pyytää tarvittaessa tiedostoja saavutettavassa muodossa: meiliosoite?

Sivustolla on esitetty joitakin tietoja, kuten palvelukotien sijainteja karttojen avulla, jotka eivät ole kaikin osin saavutettavia. Karttojen avulla esitettävä informaatio tarjotaan sivustolla lisäksi myös saavutettavassa muodossa.

Osassa kuvista ja kuvallisista linkeistä saattaa puuttua tekstivastineet ns. ALT-tekstit. Pyrimme korjaamaan puuttuvat tekstivastineet sivujen päivityksen yhteydessä.

Etusivulla oleva sosiaalisen median ns. some-seinä ei ole kaikin osin saavutettava.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000